Om oss

Rosenrummet Style Academy

Rosenrummet by Invited AB startades 2010 på Nordiska Kompaniet i Stockholm av Lisa Rogalin. Idag har företaget flera verksamhets områden bland annat som konsult och koncept byrå, driver NK Personal Shopping och Rosenrummet Style Academy.

På Rosenrummet finns ett handplockat team med flera stylister med lång erfarenhet och kunskap. Stylisterna hjälper och guidar kunder till att hitta just sin personliga stil och att framhäva sina bästa sidor. Tillsammans med kund tar vi fram en välkoordinerad, hållbar, och personlig garderob som fungerar vid alla tillfällen. Vårt mål är att skapa en långsiktigt användbar garderob som är lätt att matcha, lära dig att undvika onödiga felköp samt att skapa en långvarig relation med våra kunder.

Utöver koncept utveckling och utbildning inom Personal Shopping och service erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar kurser, föreläsningar både för företag och privatpersoner. Kontakta (länk till mejl) oss för mer information eller för att skräddarsy ett upplägg som passar dig.